ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Εκτυπώσεις offset είναι η πλέον διαδεδομένη μέθοδος εκτύπωσης.
Πάνω από το 40% όλων των τυπωμένων προϊόντων τυπώνονται με την Offset.
Εφαρμογές και Προϊόντα

 • Εφημερίδες. Είναι ίσως το πιό καθημερινό προϊόν και γνωστό σε όλο τον κόσμο. Κάθε πρωί εκατομμύρια εφημερίδες βρίσκονται “κρεμασμένες” σε όλα τα περίπτερα του κόσμου με χιλιάδες ειδήσεις και πληροφορίες. Χάρη στην ταχύτητα και στην ευελιξία της Offset εκτύπωσης μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά αυτό το θαύμα της πληροφόρησης.
 • Τα βιβλία είναι μια ακόμη εφαρμογή της Offset εκτύπωσης χωρίς τα οποία η ζωή μας δεν θα ήταν όπως την γνωρίζουμε. Είτε πρόκειται για επιστημονικά συγγράματα είτε πρόκειται για “Βίπερ” τα βιβλία είναι για πάρα πολλούς ανθρώπους πηγή ζωής. Θα πρέπει να ευχαριστούμε την Offset εκτύπωση που τα έκανε τόσο προσιτά και οικονομικά.
 • Τα εταιρικά έντυπα (κάρτες, φυλλάδια, κατάλογοι κ.λ.π.) δεν θα υπήρχαν χωρίς την Offset εκτύπωση. Είναι εφικτό για την κάθε επιχείρηση να έχει τα δικά της έντυπα χάρη στην Offset εκτύπωση.
 • Το marketing και η διαφήμιση δεν θα υπήρχαν χωρίς την Offset. Ολόκληρη η βιομηχανία της διαφήμισης στηρίχθηκε και αναπτύχθηκε χάρη στην Offset. Η Offset εκτύπωση είναι αυτή που μας παρέχει όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια και περιοδικά πάνω στα οποία βασίζονται όλες οι διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες.

Για αυτό λοιπόν η Offset εκτύπωση επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας κοινωνικά, οικονομικά, εκπαιδευτικά, επαγγελματικά, νομικά, πολιτισμικά κ.λ.π.

Η εταιρεία AlkodiGroup αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέoν σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης διάστασης στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές. Σε εμάς θα βρείτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψηφιακής εκτύπωση μεγάλου μεγέθους.

Εργασίες που εκτελούνται καθημερινά είναι:

 • Διαφημιστικά πανό & λάβαρα σε οποιοδήποτε υλικό και διάσταση
 • Κάλυψη κτιρίων
 • Εσωτερική επένδυση τοίχων με ειδικά αυτοκόλλητα βινύλια
 • Κάλυψη και φιλοτέχνηση  αυτοκινήτων
 • Κατασκευές από Plexiglass ξύλο, pvc  και μέταλλο
 • Επιγραφές
 • Σημαίες και γραφικά για εκθεσιακά περίπτερα συνεδριακούς χώρους και events
 • Διακόσμηση καταστημάτων και interior design εσωτερικού χώρου
 • Συνεργεία Τοποθετήσεων και Εφαρμογών, Δίκτυο Τοποθετητών σε όλη την Ελλάδα

Μερικά από τα πιο βασικά υλικά που χρησιμοποιούμε στις ψηφιακές  εκτυπώσεις  είναι:

Μουσαμάς  frontlit & backlit, ύφασμα, mesh, καμβάς, σημαία, backlit film, φωτογραφικό χαρτί, Αυτοκόλλητο βινύλιο, one way vision, ταπετσαρία κ.α.
Σε επίπεδα υλικά συνήθως η ψηφιακή εκτύπωση γίνετε σε pvc ( forex), ξύλο, αλουμίνιο, kapa line – mount, plexiglass, γυαλί κ.α.
Περά όμως από τα βασικά υλικά με την τεχνολογία UV και με την χρήση λευκού μελανιού μπορούμε να εκτυπώσουμε και σε οποιoδήποτε άλλο υλικό θέλετε.
Με την τεχνολογία που διαθέτουμε οι εκτυπώσεις και στο ποιο πολύχρωμο και ιδιαίτερο χρωματικά αρχείο, θα έχει την σωστή χρωματική γκάμα με βάση το δοκίμιο σας.

ΚΑΛΥΨΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η  κάλυψη κτιρίων  με ψηφιακή εκτύπωση είναι ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος προβολής του μηνύματος που θέλετε να προβάλετε, αφού  προσφέρει  μοναδικά πλεονεκτήματα λόγο του μεγάλου μεγέθους της εκτύπωσης.
Το μήνυμα που θέλετε να προβάλετε θα είναι ορατό από αρκετά μεγάλη απόσταση, οι εργασία ολοκληρώνετε σε λίγες ημέρες, το κόστος είναι σχετικά χαμηλό για μια τέτοια προβολή και η αντοχή των υλικών διαρκεί χρόνια..
Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη κτιρίων με  ψηφιακές εκτυπώσεις, γερανοφόρα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κάλυψη των κτιρίων είναι pvc mesh – δίχτυ ή μουσαμάς σε άπλα κτίρια ενώ σε γυάλινα κτίρια τοποθετούμε αυτοκόλλητα βινύλια one way vision επάνω στα τζάμια του κτιρίου.

Η ψηφιακή τυπογραφία εμφανίστηκε το 1990

έδωσε την δυνατότητα της εκτύπωσης εντύπων σε μικρό τιράζ 1-200-500 τεμάχια

κάρτες-φυλλάδια-αφίσες φάκελα-pdf κ.α., οικονομικά και γρήγορα.

Η ψηφιακή τυπογραφία εξελίχθηκε

και σε εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους σε διάφορα υλικά για πολλές εφαρμογές (μουσαμάς,αυτοκόλλητο,canva). Με το πέρασμα του χρόνου η ψηφιακή τυπογραφία έχει φτάσει σε επίπεδο να πάρει την θέση σε αρκετές περιπτώσεις την κλασική εκτύπωση offset.

Ψηφιακές εκτυπώσεις offset εννοούμε

οποιαδήποτε εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον κλασικό τρόπο του τυπογραφείου αλλά πολύ πιο γρήγορα και οικονομικά

όλες οι εργασίες γίνονται αυτοματοποιημένα σε ψηφιακά συστήματα εκτύπωσης.

Πιο αναλυτικά

διαχωρίζοντας τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, η παραγωγή αποτελείται από τις εξής ενότητες:

Offset support:  

Έγχρωμα φωτοαντίγραφα

ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα

εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις

είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες γραφείου.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αρχείο σας με email ( Word , PowerPoint , Excel κ.α.) ή να μας καλέσετε για να το παραλάβουμε εμείς από το γραφείο σας.

Marketing support: Διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, κατάλογοι προϊόντων, folders , προσκλήσεις, εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων ( direct mail , εισιτήρια, κουπόνια, επιστολές, λογαριασμοί), επαγγελματικές κάρτες, καρτολίνες, flier κτλ.

Publishing support: Εκδόσεις βιβλίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες, ειδικές εκδόσεις, πτυχιακές εργασίες, Annual reports , φροντιστηριακά και εκπαιδευτικά βιβλία, ημερολόγια κτλ.

Φινίρισμα και βιβλιοδεσία: Μετά από την εκτύπωση κάθε εργασίας, τα έντυπα ελέγχονται και περνάνε στο τελικό στάδιο του φινιρίσματος και της βιβλιοδεσίας ώστε να παραχθεί το τελικό προϊόν.