ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΑΠΟ 550€+ΦΠΑ

Αποκτήστε το δικό σας e-shop, και αυξήστε τις Πωλήσεις σας με διαδραστικό τρόπο σε πραγματικό χρόνο.
Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα ασφαλή, όμορφα, λειτουργικά και εύχρηστα, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας μια ευχάριστη εμπειρία online αγορών.

Το E-shop της Alkodi είναι η τελεια λύση για οποιαδήποτε Online Επιχείρηση, από μια μικρή Startup έως ένα μεγάλο Web Shop.

Ότι χρειαζόσαστε για ένα άμεσο ξεκίνημα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο βρίσκονται όλα εδώ διαθέσιμα σε εσάς:

Όμορφη Βιτρίνα

Πανίσχυρο Διαχειριστικό

Απεριόριστη Επεκτασιμότητα μέσω των επιπλέον Βιτρινών.

Χαρακτηριστικά

Σας προσφέρουμε λύσεις που δουλεύουν από την πρώτη στιγμή. Με την εγκατάσταση, έχετε έτοιμα όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ένα άμεσο ξεκίνημα του ηλεκτρονικού Καταστήματός σας. Ταμείο, WordPress Σύστημα, Ευέλικτη Επεξεργασία Προϊόντων κλπ

Διαστημικές Ταχύτητες

Το e-shop σας θα  είναι το γρηγορότερο από τις περισσότερες λύσεις Ηλεκτρονκιού Εμπορίου στην αγορά, χωρίς καμια επιπρόσθετη ρύθμιση με  απόδοση και ταχύτητα ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν μία ομαλή και χωρίς καθυστερήσεις εμπειρία αγοράς.

Πανίσχυρο Διαχειριστικό

Η Διαχείριση πολυκαταστήματος ποτέ δεν ήταν ευκολότερη Μπορείτε να προσθέσετε όσες Βιτρίνες/Καταστήματα θέλετε

Όλα τα καταστήματα είναι ανεξάρτητα διαχειρίσιμα, με το καθένα να έχει το δικό του σχεδιασμό, προϊόντα και πελάτες ή να μοιράζεται τα ίδια προϊόντα και πελάτες.

Mobile – Friendly

Το  Ηλεκτρονικο καταστημα σας θα είναι Mobile Friendly από την αρχή και θα προσαρμόζετε στο μέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της, ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη!

Ολα τα θέματα είναι Responsive και το κυριότερο  είναι απολύτως συμβατά με τις απαιτήσεις της Google.

    Αποστολή Αρχείου