Ψηφιοποιήση εγγράφων – Βιβλίων – σχεδίων

Ψηφιοποιηση – Δακτυλογραφηση εγγραφων – Βιβλιων – Σχεδιων

Μετατρέψτε Έγγραφα & Βιβλία σε Ψηφιακά αρχεία…

H Alkodi Group αναλαμβάνει δακτυλογραφήσεις κειμένων στα Ελληνικά και Αγγλικά με απόλυτη ακρίβεια (αφού σε κάθε κείμενο γίνεται έλεγχος 100% πριν την παράδοση) και σε πολύ σύντομους χρόνους. Επίσης, αναλαμβάνει δακτυλογραφήσεις κειμένων που περιλαμβάνουν σχήματα, πίνακες ή/και ένθεση φωτογραφιών.  Σε αυτή την περίπτωση, απαιτείται δείγμα προκειμένου να γίνει κοστολόγηση και να καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα.

Το κόστος υπολογίζεται βάσει του πραγματικού αριθμού λέξεων που δακτυλογραφήθηκαν, ανεξάρτητα από τη μορφοποίηση των σελίδων (π.χ. μικρά ή μεγάλα περιθώρια και γράμματα, αραιά διαστήματα κλπ). Για παράδειγμα, αν το κείμενό σας καταλαμβάνει μισή σελίδα, δεν θα χρεωθείτε την τιμή που αντιστοιχεί σε μία πλήρη σελίδα, αλλά μόνο για τις λέξεις που πραγματικά έχουν δακτυλογραφηθεί.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι…

…υπάρχει ελάχιστη χρέωση για πολύ μικρά αρχεία. Προκειμένου να εξασφαλισθεί η πιστότητα και η ακρίβεια των δακτυλογραφημένων κειμένων, με την ολοκλήρωση της εργασίας, δύο συνεργάτες θα κάνουν πλήρη επανέλεγχο σε αντιπαραβολή με τα πρωτότυπα έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα τυπογραφικών λαθών.

Το κείμενο που θα δακτυλογραφηθεί μπορεί να προσαρμοσθεί / να ακολουθεί τυχόν συγκεκριμένες οδηγίες μορφοποίησης, π.χ. για υποβολή φοιτητικών εργασιών, abstracts συνεδρίων, προσχέδια βιβλίων για υποβολή σε εκδοτικούς οίκους, συμβόλαια, καταστατικά εταιριών, εγχειρίδια χρήσης, προτάσεις για διαγωνισμούς, βιογραφικά σημειώματα κλπ.

H Alkodi Group αναλαμβάνει επίσης την εισαγωγή δεδομένων…

…σε excel ή άλλες εφαρμογές, στα Ελληνικά και Αγγλικά, με απόλυτη ακρίβεια καθώς γίνεται πλήρης επανέλεγχος ώστε να ελαχιστοποιούνται τα λάθη.  Το κόστος ορίζεται ανά εγγραφή, συνεκτιμώντας τον αριθμό και το είδος των πεδίων που πρέπει να συμπληρωθούν καθώς και το σύνολο των εγγραφών. H AlkodiGroup διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ψηφιοποίηση και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση εγγράφων, βιβλίων και προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ψηφιοποίησης οποιουδήποτε όγκου εγγράφων, άμεσα και οικονομικά σε εταιρίες και οργανισμούς.

Η εταιρεία μας διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σε σαρωτές υψηλής ευκρινείς, κάμερες hd, λογισμικά επεξεργασίας εικόνας, και συστήματα ocr, αλλά και ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και μπορεί να καλύψει με επιτυχία την ψηφιοποίηση μεγάλου άγου εγγράφων άμεσα και οικονομικά.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε :

  • Ψηφιοποίηση τιμολογίων και έντυπα λογιστηρίου
  • Ψηφιοποίηση βιβλίων
  • Ψηφιοποίηση σχεδίων και μεγάλων διαστάσεων
  • Ψηφιοποίηση ιστορικών και πολύτιμων εγγράφων
  • Ψηφιοποίηση slides & αρνητικών φιλμ.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιoύνται στον στην εταιρεία μας. Άμεσα, οικονομικά και με ασφάλεια!!!