Γραφιστικές Υπηρεσίες

Γραφιστικές Υπηρεσίες

“Η Τέχνη είναι μια ιδέα που βρήκε την τέλεια οπτική της έκφραση. Και design είναι το όχημα μέσω του οποίου, αυτή η έκφραση έγινε δυνατή. Η Τέχνη είναι ουσιαστικό, αλλά το design είναι και ουσιαστικό και επίθετο. Η Τέχνη είναι ένα προϊόν και το design μια διαδικασία. Το design είναι το θεμέλιο όλων των τεχνών”

Paul Rand, graphic designer

 

H Γραφιστική (Graphic Design) συνδυάζει στοιχεία εικαστικών τεχνών και τυπογραφίας, φωτογραφίες και γραφικά, για να δημιουργήσει ένα μήνυμα που πείθει και συγκινεί, διαμορφώνοντας τον ευρύτερο χώρο της οπτικής επικοινωνίας. Ταυτόχρονα επινοεί και διαμορφώνει μία ταυτότητα για την πηγή του μηνύματος. Ο ολοκληρωμένος Γραφίστας (Graphic Designer) διακρίνεται για την εικαστική του παιδεία, την γνώση των κανόνων και τεχνικών της οπτικής επικοινωνίας, την υψηλή αισθητική και τις σχεδιαστικές ικανότητές του, την βαθιά γνώση των ψηφιακών μέσων και των εφαρμογών τους, την σωστή κρίση και τις γνώσεις του σχετικά με την ψυχολογία του καταναλωτή, το marketing και την διαφήμιση.

Η AlkodiGroup είναι ένα πλήρες δημιουργικό εργαστήρι γραφικών τεχνών.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των γραφικών τεχνών πάνω από 15 χρόνια.

Εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και λογισμικά, άλλα κυρίως με εξαιρετικό προσωπικό που διαθέτει φαντασία, ικανότητα και μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό εργασιών που σχετίζονται με την τεχνολογία, κατασκευάζει μηνιαία περιοδικά και ετήσιες εκδόσεις, καθώς και το επικοινωνιακό υλικό των εκδηλώσεων των πελατών μας.
Η υψηλή τεχνολογία και η άριστη εξειδίκευση των συνεργατών μας, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικές λύσεις για την επιχείρησή σας, κάθε φορά που μας εμπιστεύεστε.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Εταιρική Ταυτότητα, Λογότυπο, Συσκευασία, Σχεδιασμός εντύπου, Μενού Καταστημάτων, Προσκλητήρια, Σχεδιασμός αναρτήσεων Facebook, Σχεδιασμός Web banners κλπ.

Ακόμη κι αν πρόκειται για προσαρμογές του σχεδιασμού σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.