Υπηρεσίες Web Hosting

H Alkodi είναι η δημοφιλέστερη εταιρία παροχής Υπηρεσιών Web Hosting, Κατοχύρωσης Domain Names και Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα.

Στηρίξαμε την πορεία μας στη συνεχή επένδυση σε αξιόπιστους προμηθευτές – συνεργάτες και στο δικό μας δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα!

Με τις καινοτομίες, τις προσφορές και τη συνεχή φροντίδα που σας παρέχουμε, θέσαμε τα standards στην Ελληνική αγορά web hosting και domains, δημιουργώντας το πρότυπο για όλες τις παρόμοιες Ελληνικές εταιρίες.

Είμαστε μια ομάδα από ενθουσιώδεις, έμπειρους κι ευφάνταστους νέους επαγγελματίες, με πάθος για τη δουλειά μας και αυτό το επιβεβαιώνουν οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας

Αναπτυσσόμαστε δυναμικά και σταθερά και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για πολλά χρόνια ακόμα!

Χρησιµοποιούμε προηγµένη τεχνολογία κι εφευρετικότητα στη χρήση της, για να έχετε ευκολόχρηστες υπηρεσίες.

Επενδύουμε στις καλύτερες τηλεπικοινωνιακές υποδοµές και παροχείς εφαρµογών, δίνοντάς σας περισσότερα απ’ όσα περιμένατε.

Σχεδιάζουμε τον τρόπο λειτουργίας και τις υπηρεσίες μας, συνδυάζοντας αυτό που μας ζητάτε εσείς, με τη δική μας εμπειρία & τεχνογνωσία !

Σας βοηθάμε να στήσετε επιτυχημένα την παρουσία σας στο Internet, γιατί η δική σας επιτυχία σημαίνει τη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Στηρίζουμε τους μεταπωλητές/συνεργάτες μας χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρίες hosting στην Ελλάδα σήμερα υπήρξαν Μεταπωλητές μας!

Θέλαμε και πετύχαμε να γίνουμε η εταιρία-πρότυπο, στο χώρο του hosting/domains στην Ελλάδα. Πάρα πολλές παρόμοιες εταιρίες ακολουθούν το επιτυχημένο μοντέλο λειτουργίας μας.

Συντελούμε στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και από άλλες εταιρίες, προς όφελος του πελάτη, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη στην ποιότητα!