ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ 3D ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Όταν λέμε επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα

εννοούμε τα γράμματα τα οποία έχουν κάποια οντότητα τρισδιάστατη. Αντίθετα τα απλά γράμματα των 2 (δύο) διαστάσεων είναι flat και τα υλικά από τα οποία αποτελούνται είναι:

αυτοκόλλητο, μέταλλο, pvc, plexi glass κ.α. Οι επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα κατά την διεθνή ορολογία αποτελούνται από μεταλλικά γράμματα από έλασμα γαλβανισμένο ή αλουμινίου τα οποία κόβονται σε μηχανές laser και συγκολλούνται το προφίλ του με την όψη και έτσι δημιουργείται το 3D γράμμα.

Υπάρχουν και άλλα υλικά που μπορούν να κατασκευαστούν τα γράμματα;

ναι όπως plexi glass, ξύλο, pvc, inox ή και συνδυασμός μετάλλου με plexi glass. Στις επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα, τα γράμματα μπορεί να είναι φωτεινά ή μη φωτεινά.

Τα φωτεινά γράμματα μπορεί να φωτίζονται στην όψη μεταλοπλαστικά γράμματα με όψη plexi glass

Η να φωτίζονται με οπίσθιο κρυφό φωτισμό δημιουργώντας περιμετρικά του 3D γράμματος ένα φωτοστέφανο

Το οποίο προσδίδει ιδιαίτερη αίσθηση όταν ανάβει τα ανάγλυφα 3D γράμματα μπορεί να γίνουν σε οποιαδήποτε διάσταση που απαιτεί ο πελάτης και το κατάστημα ή ο χώρος που θα τοποθετηθούν.

Οι επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα τοποθετούνται στις προσόψεις ή στο πιο εμφανή σημείο των κτιρίων και σηματοδοτούν την επιχείρηση, το αντικείμενο, την ονομασία και οτιδήποτε μπορεί να επιθυμεί ο πελάτης.

Η κατασκευή των γραμμάτων είναι συνδυασμός μηχανών και χειρονακτικής εργασίας.

Τα μηχανήματα, συγκεκριμένα το laser κόβει με ακρίβεια τα στοιχεία των 3D γραμμάτων και χειρονακτικά με κολλήσεις καλαϊ ή ειδικές κόλλες, γίνεται η συναρμολόγησή τους.

Οι επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα έχουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα και παρά πολλές εφαρμογές και μπορεί να τα δεί κανείς στο site της εταιρείας μας. Η Alkodi δημιουργεί ανάγλυφα γράμματα 3D & σας δίνει λύσεις για την εξωτερική και εσωτερική σήμανση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πινακίδα επιγραφή με ανάγλυφα γράμματα 3d χρησιμοποιώντας μόνο τα γράμματα του λογοτύπου σας,

τοποθετώντας τα είτε σκέτα είτε  σε όποια επιφάνεια επιθυμείτε.

Έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία ανάγλυφα γράμματα 3D αυτό που ταιριάζει στην δική σας επιχείρηση:

  • Γράμματα από plexiglass
  • Ξύλινα
  • PVC
  • Μεταλλικά
  • INOX
  • NEON

τοποθετώντας τα επάνω σε μια βάση από υλικό όπως αλουμίνιο, ξύλο ή Plexiglass ή κατευθείαν επάνω σε τοίχο.

Τα Ανάγλυφα Γράμματα προσφέρουν ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την εξωτερική πρόσοψη του καταστήματος σας,

όπου με τους κατάλληλους συνδυασμούς φωτισμού πλάτης γραμμάτων καθώς και γραμματοσειράς λογοτύπου θα καταφέρετε να δημιουργήσετε κάτι πρωτότυπο και καθαρά μόνο δικό σας.

    Αποστολή Αρχείου