Ψηφιακές Εκτυπώσεις Μεγάλου Μεγέθους

Ψηφιακές Εκτυπώσεις Μεγάλου Μεγέθους

Η εταιρεία AlkodiGroup αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέoν σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης διάστασης στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές. Σε εμάς θα βρείτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ψηφιακής εκτύπωση μεγάλου μεγέθους.

Εργασίες που εκτελούνται καθημερινά είναι:

  • Διαφημιστικά πανό & λάβαρα σε οποιοδήποτε υλικό και διάσταση
  • Κάλυψη κτιρίων
  • Εσωτερική επένδυση τοίχων με ειδικά αυτοκόλλητα βινύλια
  • Κάλυψη και φιλοτέχνηση  αυτοκινήτων
  • Κατασκευές από Plexiglass ξύλο, pvc  και μέταλλο
  • Επιγραφές
  • Σημαίες και γραφικά για εκθεσιακά περίπτερα συνεδριακούς χώρους και events
  • Διακόσμηση καταστημάτων και interior design εσωτερικού χώρου
  • Συνεργεία Τοποθετήσεων και Εφαρμογών, Δίκτυο Τοποθετητών σε όλη την Ελλάδα

Μερικά από τα πιο βασικά υλικά που χρησιμοποιούμε στις ψηφιακές  εκτυπώσεις  είναι:

Μουσαμάς  frontlit & backlit, ύφασμα, mesh, καμβάς, σημαία, backlit film, φωτογραφικό χαρτί, Αυτοκόλλητο βινύλιο, one way vision, ταπετσαρία κ.α.
Σε επίπεδα υλικά συνήθως η ψηφιακή εκτύπωση γίνετε σε pvc ( forex), ξύλο, αλουμίνιο, kapa line – mount, plexiglass, γυαλί κ.α.
Περά όμως από τα βασικά υλικά με την τεχνολογία UV και με την χρήση λευκού μελανιού μπορούμε να εκτυπώσουμε και σε οποιoδήποτε άλλο υλικό θέλετε.
Με την τεχνολογία που διαθέτουμε οι εκτυπώσεις και στο ποιο πολύχρωμο και ιδιαίτερο χρωματικά αρχείο, θα έχει την σωστή χρωματική γκάμα με βάση το δοκίμιο σας.

ΚΑΛΥΨΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η  κάλυψη κτιρίων  με ψηφιακή εκτύπωση είναι ο ποιο αποτελεσματικός τρόπος προβολής του μηνύματος που θέλετε να προβάλετε, αφού  προσφέρει  μοναδικά πλεονεκτήματα λόγο του μεγάλου μεγέθους της εκτύπωσης.
Το μήνυμα που θέλετε να προβάλετε θα είναι ορατό από αρκετά μεγάλη απόσταση, οι εργασία ολοκληρώνετε σε λίγες ημέρες, το κόστος είναι σχετικά χαμηλό για μια τέτοια προβολή και η αντοχή των υλικών διαρκεί χρόνια..
Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη κτιρίων με  ψηφιακές εκτυπώσεις, γερανοφόρα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κάλυψη των κτιρίων είναι pvc mesh – δίχτυ ή μουσαμάς σε άπλα κτίρια ενώ σε γυάλινα κτίρια τοποθετούμε αυτοκόλλητα βινύλια one way vision επάνω στα τζάμια του κτιρίου.