ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ PVC ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ PVC ΑΠΟ 45 ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Τηλεφωνα παραγγελιων: 2110121994 - 2108842966 Alkodigroup@gmail.com

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ PVC 10τεμ. ΑΠΟ 45€ + ΦΠΑ.

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ PVC ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

Στις παρακάτω τιμές περιλαμβάνεται τετράχρωμη εκτύπωση και στις 2 πλευρές.
Για τυχόν μεταβλητά δεδομένα όπως αρίθμηση, Barcode, Μαγνητική ταινία η κατασκευή πλαστικών καρτών σε silver & gold…. κατόπιν συνεννόηση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση είμαστε στην διάθεση σας.

100 τεμάχια 100€ + ΦΠΑ

200 τεμάχια 160€ + ΦΠΑ

300 τεμάχια 190€ + ΦΠΑ

400 τεμάχια 220€ + ΦΠΑ

500 τεμάχια 250€ + ΦΠΑ

1.000 τεμάχια 320€ + ΦΠΑ

1.500  τεμάχια 435€ + ΦΠΑ

2.000 τεμάχια 490€ + ΦΠΑ

2.500 τεμάχια 555€ + ΦΠΑ

3.000 τεμάχια 630€ + ΦΠΑ

Δημιουργία μακέτας μια όψη 10€ + ΦΠΑ

Δημιουργία μακέτας δύο όψη 15€ + ΦΠΑ

    Αποστολή Αρχείου

    Πλαστικές κάρτες υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

    Διαθέτοντας κατασκευαστική ευελιξία είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και σε πολύ μικρές ποσότητες καρτών, ενώ η παράδοση πραγματοποιείται εντός ολίγων ημερών από την ανάθεση της παραγγελίας.

    Κάρτες τετράχρωμες και από τις δύο πλευρές. Επίσης κάρτες χρυσές (golden cards) και ασημένιες (silver cards) κατάλληλες για VIP CARDS.

    Οι πλαστικές κάρτες που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι σύμφωνες με το διεθνές πρότυπο ISO 7810. Οι διαστάσεις της κάθε κάρτας είναι συγκεκριμένες, όπως ακριβώς οι τραπεζικές κάρτες, 86 x 54 χιλ. και  πάχος 0,76 εκ.

    Επαγγελματική Κάρτα

    Η πλαστική επαγγελματική κάρτα είναι μια πλαστική κάρτα τύπου πιστωτικής η οποία απευθύνεται στον επαγγελματία που ενδιαφέρεται για την σύγχρονη εικόνα της επιχείρησης του και θέλει να προβάλει της δραστηρίοτητες του με ένα προϊόν εξαιρετικά ποιοτικότερο από την απλή χάρτινη κάρτα.

    Διαφημιστική Κάρτα

    Η διαφημιστική κάρτα είναι μια πλαστική κάρτα τύπου πιστωτικής για την προβολή την επιχείρησης σας και των προϊόντων σας . Θα μεταφέρει το διαφημιστικό σας μήνυμα με καλαισθησία και αποτελεσματικότητα αλλά και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο.

    Δωροκάρτα

    Προσφέρετε τα δώρα και τις εκπτώσεις στους πελάτες σας ή δώστε τους την ευκαιρία να προσφέρουν στους φίλους τους ένα δώρο από την επιχείρηση σας, με μία πολύχρωμη, χαρούμενη κάρτα, δηλαδή μια Δωροκάρτα

    Κάρτα Μέλους

    Μια κάρτα η οποία απευθύνεται σε video club, Αθλητικά και Επαγγελματικά Σωματεία και σε κάθε φορέα που θέλει να οργανώσει τα μέλη του με ένα σύγχρονο και ποιοτικό προϊόν

    Προσωπική Κάρτα

    Μια κάρτα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στο περιβάλλον σας.

    Εκπτωτική Κάρτα

    Για τον επιχειρηματία που θέλει να προσφέρει εκπτωτική κάρτα στους πελάτες του και να αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα τους στο κατάστημα, η πλαστική κάρτα από PVC είναι η καλύτερη επιλογή λόγω της μεγάλης αντοχής της στο χρόνο, αλλά και της δυνατότητας να μεταφέρει ταυτόχρονα το διαφημιστικό σας μήνυμα.

    Εισιτήρια Διαρκείας Ομάδων

    Μοναδική επιλογή για Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία με σύγχρονο πνεύμα που ενδιαφέρονται να οργανώσουν τους φιλάθλους τους, αλλά και να δώσουν την ευκαιρία στους σπόνσορες τους να προβληθούν μέσω της Κάρτας – Εισιτήριο.

    Κάρτες Συλλόγων

    Μια κάρτα που δίνει την ευκαιρία σε συλλόγους να οργανώσουν με αποτελεσματικό και έγκυρο τρόπο τα μέλη τους καθώς υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης προσωπικών στοιχείων, όπως Ονοματεπώνυμο, Κωδικό Αριθμό, Φωτογραφία, Υπογραφή κτλ.

    Κάρτες Υγείας

    Κάρτα παροχών, εκπτώσεων, οργάνωσης και πολλές άλλες χρήσεις για Νοσοκομεία,Φαρμακεία, Κλινικές, Διαγνωστικά Κέντρα κλπ.

    Κάρτα Μπρελόκ

    Πρόκειται για κάρτες σε διάφορες διαστάσεις, μικρότερες από τις πιστωτικές κάρτες οι οποίες, είτε ως μπρελόκ, είτε ως καρτούλες, έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν το διαφημιστικό σας μήνυμα, με έξυπνο, καλαίσθητο και οικονομικό τρόπο.

    Ημιδιαφανής Κάρτα

    Μια διαφορετική κάρτα τυπωμένη από την μία πλευρά που δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας και του λεπτού γούστου.

    Vip

    Χρυσές και Ασημένιες κάρτες για εκλεκτά μέλη Συλλόγων, Αθλητικών Σωματείων, Private Clubs κλπ.

    Ειδικές Κατασκευές

    Σχεδιάστε το δικό σας mouse pad ή χάρακα ή σουβέρ ή ότι άλλο θέλετε και εμείς σας το κατασκευάζουμε με το ίδιο ανθεκτικό PVC Που χρησιμοποιούμε και στις πλαστικές κάρτες.

    Κάρτες με Μεταβλητά Δεδομένα

    Με τετράχρωμη εκτύπωση και στις δύο πλευρές, οι κάρτες προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη και μπορούν να περιέχουν μεταβλητά δεδομένα όπως:

    Αρίθμηση

    Barcode

    Μαγνητική ταινία

    Ονοματεπώνυμο

    Φωτογραφία

    Υπογραφή

     Διαφανής Κάρτα

    Μια πολυτελής κάρτα με κρυστάλλινη υφή, τυπωμένη από τη μία πλευρά.
    Μια άλλη άποψη της πλαστικής κάρτας σε πάχος 0,5mm ή 0,76mm

     Πλαστικές Κάρτες

    Πλαστική κάρτα τύπου πιστωτικής η οποία απευθύνεται στον επαγγελματία που ενδιαφέρεται για την σύγχρονη εικόνα της επιχείρησης του και θέλει να προβάλει της δραστηρίοτητες του με ένα προϊόν εξαιρετικά ποιοτικότερο από την απλή χάρτινη κάρτα.