Εκτύπωση PHOTOBOOK

Εκτύπωση PHOTOBOOK

 

Εκτύπωση-PHOTOBOOK είναι φωτογραφικά άλμπουμ και ημερολόγια με τις δικές σας φωτογραφίες.

Εκτύπωση-PHOTOBOOK Αντίθετα όμως με τα κοινά album δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε εσείς τις φωτογραφίες σας

σε ένα album αλλά φωτογραφίες και album έχουν γίνει ”ένα”.

Εκτύπωση-PHOTOBOOK Κάθε σελίδα του είναι μια φωτογραφία ή μια ολόκληρη φωτογραφική σύνθεση με πολλές φωτογραφίες.

“Σκηνοθετημένη” έξυπνα και καλλιτεχνικά με την βοήθεια του προγράμματος που σας προσφέρουμε δωρεάν.

Κάθε σελίδα του είναι από αυθεντικό φωτογραφικό χαρτί,

με λαμπερά κορεσμένα χρώματα και τεράστια αντοχή

στον χρόνο βιβλιοδετημένες σε ένα υπέροχο ”φωτογραφικό βιβλίο”

ή ένα καλαίσθητο ημερολόγιο γεμάτο με εικόνες σας και προσωπικές σας στιγμές.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους τους φωτογράφους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά φωτογραφικά άλμπουμ, κάθε photobook είναι μοναδικό. Σχεδιάζεται μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, δίνοντας εκπληκτικές δυνατότητες για τη τοποθέτηση των εικόνων, το σχεδιασμό των σελίδων και τον τρόπο παρουσίασης των φωτογραφιών. Οπότε, μπορεί να φτιαχτεί ένα photobook κατάλληλο για κάθε περίσταση από τις διακοπές σας, μέχρι το πάρτυ σας, μέχρι το γάμο σας.

Γιατί στην εποχή της ψηφιακής φωτογραφίας να τυπώσω τις φωτογραφίες μου;

Εκτύπωση-PHOTOBOOK Οι ψηφιακές μηχανές έδωσαν τη δυνατότητα για πάρα πολλά ανέξοδα κλικ. Kαι μας απελευθέρωσαν από την ανάγκη να τυπώνουμε τις φωτογραφίες μας μόνο και μόνο για να δούμε αν “βγήκαν καλές”. Παράλληλα όμως, έχουμε στερηθεί τη χαρά του να μπορούμε να δούμε και να δείξουμε τις φωτογραφίες μας χωρίς να είμαστε δίπλα στον υπολογιστή. Η Alkodi προσφέρει μία εντελώς νέα προσέγγιση στο παλιό πρόβλημα της παρουσίασης των φωτογραφιών. Kρατώντας την πολυτέλεια της φωτογραφικής εκτύπωσης, συνδυάζει τη διαδικασία οργάνωσης και παρουσίασης των φωτογραφιών με την οικεία αίσθηση του “βιβλίου”. Σαν αποτέλεσμα, δεν έχουμε φωτογραφικές “εκτυπώσεις” αλλά φωτογραφικές – γραφιστικές δημιουργίες που αναδεικνύουν τη φωτογραφική δουλειά που έχει γίνει και τιμούν τα πρόσωπα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.

Τώρα τα άλμπουμ σας είναι πραγματικά βιβλία με τέλεια εκτύπωση, και φυσικά πολύ πολύ οικονομικά.

Εκτύπωση-PHOTOBOOK Εσείς το μόνο που εχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας, και οι επαγγελματίες  γραφίστες της εταιρείας  μας  θα φτιάξουν για εσάς το τέλειο φωτογραφικό άλμπουμ. Το photo book είναι ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο με  εκτυπωμένες τις φωτογραφίες σας στις σελίδες του. Το χαρτί και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.