ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΠΥΛΩΝΕΣ

Οι επιγραφές πυλώνες μπορεί να είναι  φωτεινοί ή μη φωτεινοί.
Οι φωτεινές επιγραφές τύπου πυλώνα προσδίδουν επιβλητικό χαρακτήρα στην επιχείρηση σας. Με δυνατότητα προβολής περισσοτέρων στοιχείων απο μία φωτεινή επιγραφή στην πρόσοψη του κτιρίου δίνει άλλη εικόνα στην επιχείρηση σας. Στις φωτεινές επιγραφές (τύπου πυλώνα) τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι βινύλιο, Plexi glass ή πολυκαρβονικά φύλλα. Επίσης ο φωτισμός γίνεται με λάμπες φθορίου ή led.

Οι επιγραφές πυλώνες ενισχύουν την προβολή καταστημάτων με περιορισμένη ορατότητα ή σημεία σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας όπου, λόγω ταχύτητας, ο οδηγός δεν έχει οπτική επαφή με τις επιγραφές του κτιρίου.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχουν οι επιγραφές πυλώνες

είναι η δυνατότητα προβολής πληροφοριών στην επιφάνεια μιας επιγραφής  πυλώνα που δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στην κύρια σήμανση.

Στην κατασκευή των διαφημιστικών μας πυλώνων χρησιμοποιούμε

την πλέον σύγχρονη πρώτη ύλη, πολλές διαφορετικές τεχνοτροπίες, ενώ στις επιγραφές πυλώνες πριν την τοποθέτησή τους προηγείται πάντα στατική μελέτη κατασκευής.

Πριν πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε στην τοποθέτηση μιας  επιγραφής πυλώνα θα πρέπει να γνωρίζετε

πως καθώς οι επιγραφές πυλώνες εντάσσονται στο  νομικό πλαίσιο που προβλέπεται για την υπαίθρια διαφήμιση και δημόσια προβολή, ισχύουν κανόνες.

Για να ενημερωθείτε για τις εφαρμογές σε επιγραφές πυλώνες και για τον ισχύοντα νόμο για επιγραφές πυλώνες καλέστε την εταιρεία μας.

    Αποστολή Αρχείου