Εκτύπωση Κατάλογοι – πολυσέλιδα

Διαφημίστε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας με την δημιουργία εντύπων, είτε για την εταιρική σας παρουσίαση είτε για να προβάλετε μια εκδήλωση ή μια προσφορά. Τυπώνουμε αυθημερόν για μικρές ποσότητες με τη χρήση ψηφιακών εκτυπωτών σύγχρονης τεχνολογίας. Εάν επιθυμείτε μεγαλύτερες ποσότητες με περισσότερες επιλογές και με χαμηλότερο κόστος τεμαχίων, τυπώνουμε τα έντυπά σας με τις νέας γενιάς offset εκτυπωτικές μηχανές μας.

Σημαντικό κομμάτι της προβολής σας είναι ο σχεδιασμός του εντύπου, ώστε να επικοινωνεί σωστά και αποτελεσματικά το μήνυμά σας. Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των γραφικών τεχνών και εξειδίκευση στη δημιουργική και καλλιτεχνική διεύθυνση, φροντίζουμε με υπευθυνότητα τον δημιουργικό σχεδιασμό των εντύπων σας με βασικό κίνητρο την επίτευξη των στόχων προβολής και διαφήμισής σας.

Ενας πολυσέλιδος κατάλογος μπορεί να ειναι 8σέλιδος, 12σέλιδος, 16σέλιδος ή 20σέλιδος ανάλογα με τις ανάγκες της σχεδίασής του. Η εκτύπωση γίνεται σε χαρτί velvet ή γκοφρέ με δυνατότητα πλαστικοποίησης mat ή glossy. Το δέσιμο γίνεται με καρφίτσα ή με μεταλλικό σπιράλ.

Ένας σημαντικός τουριστικός κλάδος της περιοχής μας είναι οι χώροι εστίασης

όπου με τον χρόνο και την εμπειρία έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε με πρωτοπορία όλα όσα έχει ανάγκη ένα εστιατόριο

ή καφετέρια, για την σωστή προβολή και την αποτελεσματική παρουσίαση των προσφερόμενων ειδών του.

Βασικό στοιχείο κάθε χώρου εστίασης είναι το μενού το οποίο μπορεί να γίνει πολύ απλό έως και με ειδική κατασκευή ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τον τύπο εστίασης.
Απο μενού σε θήκες, σε καρτέλα, σε βιβλίο, σε μπλοκάκι… μέχρι και σε αναλόγιο ή και σε ταμπέλα. Πάντα με προσιτές τιμές και ευέλικτη δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς!

    Αποστολή Αρχείου