Ψηφιακές εκτυπώσεις εφημερίδας – περιοδικών

Ψηφιακες εκτυπωσεις

εφημεριδων – περιοδικων απο ενα τεμαχιο

    Αποστολή Αρχείου

    Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας για εκτυπώσεις σε διαφημιστικά έντυπα η Alkodi μπορεί να προσφέρει μια λύση πλήρως προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Και το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί να εκτυπώσει και να παραδώσει γρήγορα.
    Στην Alkodi είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα σε εκτύπωσεις εντύπων στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνετε κι εσείς ένας από τους 16000+ ικανοποιημένους πελάτες μας που αγαπούν την ποιότητα στις εκτυπώσεις εντύπων.

    Η εταιρείας μας διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής εκτυπώσεις εφημερίδων και περιοδικών, σε πολύ μικρούς χρόνους παραγωγής, με τέλεια ποιότητα εκτύπωσης και σε τιμές  ιδιαίτερα προσιτές. Εφημερίδες  συλλόγων, σωματίων, εταιρικές  εφημερίδες, τοπικές εφημερίδες, σχολικές εφημερίδες.

    ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ.

    Οι ψηφιακές εκτυπώσεις (digital printing) σας δίνουν την δυνατότητα εύκολα και άμεσα (book on demant) να εκτυπώσετε το δικό σας βιβλίο και σε αριθμό αντιτύπων που εσείς θέλετε. Αφήστε την «Alkodi» να σας βοηθήσει να κάνετε την εκτύπωση βιβλίων μικρού τιράζ οικονομική και κερδοφόρα. Μπορούμε να εκτυπώσουμε οικονομικά μικρά τιράζ από κάθε βιβλίο που θέλετε ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεστε – από μόλις ένα έως πολλές εκατοντάδες κάθε φορά.

    ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ.

    Στην “Alkodi” οι ψηφιακές εκτυπώσεις (digital printing) σας δίνουν την δυνατότητα εύκολα και άμεσα (print on demant) να εκτυπώσετε πολύ εύκολα το δικό σας πολυσέλιδο έντυπο και σε αριθμό αντιτύπων που εσείς θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία από εξώφυλλα και βιβλιοδεσία που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

    ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.

    Ανακαλύψτε τις νέες δυνατότητες ψηφιακής εκτύπωσης, εφαρμογών και σχεδιασμού των εφημερίδων. Αν η διάσταση εκτύπωσης (32 Χ 48) σας ικανοποιεί, τότε μπορούμε να τυπώσουμε την εφημερίδα σας σε όποιο αριθμό αντιτύπων εσείς θέλετε.

    Το τυπογραφείο μας έχει τη γνώση και την εμπειρία στο σχεδιασμό και την εκτύπωση εντύπων που μπορούν να εγγυηθούν το καλύτερο αποτέλεσμα.