Εφημερίδες – Περιοδικά – Βιβλία

Τηλεφωνα παραγγελιων: 2110121994 – 2108218606 ALKODIGROUP@GMAIL.COM

Συμπληρώστε την φόρμα για άμεση προσφορά!!!

Τηλεφωνα παραγγελιων: 2110121994 – 2108218606 ALKODIGROUP@GMAIL.COM

  • Εφημερίδες. Είναι ίσως το πιό καθημερινό προϊόν και γνωστό σε όλο τον κόσμο. Κάθε πρωί εκατομμύρια εφημερίδες βρίσκονται “κρεμασμένες” σε όλα τα περίπτερα του κόσμου με χιλιάδες ειδήσεις και πληροφορίες. Χάρη στην ταχύτητα και στην ευελιξία της Offset εκτύπωσης μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά αυτό το θαύμα της πληροφόρησης.
  • Τα βιβλία είναι μια ακόμη εφαρμογή της Offset εκτύπωσης χωρίς τα οποία η ζωή μας δεν θα ήταν όπως την γνωρίζουμε. Είτε πρόκειται για επιστημονικά συγγράματα είτε πρόκειται για “Βίπερ” τα βιβλία είναι για πάρα πολλούς ανθρώπους πηγή ζωής. Θα πρέπει να ευχαριστούμε την Offset εκτύπωση που τα έκανε τόσο προσιτά και οικονομικά.
  • Τα εταιρικά έντυπα (κάρτες, φυλλάδια, κατάλογοι κ.λ.π.) δεν θα υπήρχαν χωρίς την Offset εκτύπωση. Είναι εφικτό για την κάθε επιχείρηση να έχει τα δικά της έντυπα χάρη στην Offset εκτύπωση.

Σε τι τύπους μπορεί να γίνει η εκτύπωση σε περιοδικά – εφημερίδες – βιβλία;
Μπορούμε να βρούμε τον τύπο περιοδικού – εφημερίδας – βιβλίου που καλύπτει τις ανάγκες σας. Η ψηφιακή ή offset εκτύπωση μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε το περιοδικό – εφημερίδα – βιβλίο σας όπως ακριβώς θα θέλατε.

Ποιους τύπους περιοδικών – εφημερίδων – βιβλίων μπορεί να καλύψει το τυπογραφείο μας;
Το τυπογραφείο μας μπορεί να καλύψει διάφορους τύπους στην εκτύπωση περιοδικών – εφημερίδων – βιβλίων, από ενημερωτικά περιοδικά – εφημερίδες – βιβλία λίγων σελίδων μέχρι περιοδικά – εφημερίδες – βιβλία ποικίλης ύλης με πολλές σελίδες. Μαζί θα βρούμε το σχεδιασμό του περιοδικού – εφημερίδας – βιβλίου σας είτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων σχεδίων είτε μέσα από πρωτότυπο σχεδιασμό για να κάνουμε την εκτύπωση του περιοδικού – εφημερίδας – βιβλίου σας, ξεχωριστή.

Γιατί να προτιμήσω το τυπογραφείο σας για τον σχεδιασμό και την εκτύπωση  περιοδικού – εφημερίδας – βιβλίου σας;
Το τυπογραφείο μας έχει τη γνώση και την εμπειρία στο σχεδιασμό και την εκτύπωση περιοδικών – εφημερίδων – βιβλίων που μπορούν να εγγυηθούν το καλύτερο αποτέλεσμα.

    [file file-173 placeholder "Upload File" limit:4mb filetypes:gif|png|jpg|jpeg|pdf]