Βιβλιοδεσία σπιράλ – κατάλογοι – μπλοκ κ.λ.π.

Αρκετά δημοφιλής τρόπος βιβλιοδεσίας.

Η μέθοδος αυτή επιτρέπει στο έντυπο να παραμένει ανοικτό -χωρίς την τάση να κλείσει- ή να γυρίζει 180 μοίρες. Στη μέθοδο αυτή τα φύλλα είναι ανεξάρτητα, συνθέτονται, γίνεται η διάτρηση με ειδικό μηχάνημα (υπάρχουν από απλά, για χρήση γραφείου, έως βιομηχανικά για μεγάλες παραγωγές). Με αυτόν τον τρόπο δένονται τα περισσότερα Ημερολόγια, Σημειώσεις, Παρουσιάσεις, Ειδικά Βιβλία ή Εγχειρίδια κ.α. Διακρίνονται ως προς το είδος του σπιράλ, σε Πλάστικο, Συρμάτινο (Wire-O) και Σαλίγκαρος (Συρμάτινο ή Πλαστικό). Είναι εύκολο με αυτή τη μέθοδο, να προσθέσουμε διαχωριστικά φύλλα, με ευρετηρίαση ή δίχως, με άλλο βάρος χαρτιού ή ακόμη και άλλα υλικά όπως π.χ. PVC ή Πολυπροπυλαίνιο κ.λ.π.

Στην Alkodi θα έχετε επαγγελματική βιβλιοδεσία μέσα σε λίγα λεπτά. Για κάθε εργασία, παρουσίαση ή για να κάνετε εύχρηστο ένα απλό έντυπο, θα αναλάβουμε βιβλιοδεσία πάντα στις καλύτερες τιμές, για ένα ή για πολλά τεμάχια (ζητήστε προσφορά για μεγάλες ποσότητες).

Μπορούμε να κάνουμε βιβλιοδεσία σε ξεχωριστές σελίδες που θα μας φέρετε ή να αναλάβουμε τη δημιουργία του βιβλίου σας από την αρχή, σελιδοποίηση, εκτύπωση και βιβλιοδεσία.

Πλαστικό σπιράλ

Μια ιδανική λύση για γρήγορη οικονομική βιβλιοδεσία με ευκολία στην αλλαγή του περιεχομένου είναι το πλαστικό σπιράλ. Χρησιμοποιούμε προστατευτική διαφάνεια και χοντρό οπισθόφυλλο για να γίνει πιο συμπαγές το τεύχος σας.

Εναλλακτικά στη βιβλιοδεσία με πλαστικό σπιράλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερο χαρτί για το εξώφυλλο – οπισθόφυλλο ή για να ξεχωρίσετε οποιοδήποτε τμήμα στο τεύχος σας. Το πλαστικό σπιράλ προτείνεται λόγο της ευχρηστίας στην μετέπειτα ανάγνωση του εντύπου.

Μεταλλικό σπιράλΜεταλλικό σπιράλ

Για παρουσιάσεις, καταλόγους, εργασίες και οποιοδήποτε άλλο πολυσέλιδο έντυπο μια λύση επαγγελματικής και εύχρηστης βιβλιοδεσίας είναι το μεταλλικό σπιράλ. Επιλέγετε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο που επιθυμείτε, την ενδεχόμενη χρήση προστατευτικής διαφάνειας καθώς και το χρώμα του μεταλλικού σπιράλ (λευκό, μαύρο και ασημί) και εμείς σας δένουμε το έντυπό σας.

    Αποστολή Αρχείου